Met je hond of kat op vakantie gaan

Je hond niet kunnen meenemen in het vliegtuig of naar het hotel op vakantie? Of je kat met tegenzin naar het kattenpension brengen? Vakantie en huisdieren hoeft voortaan geen probleem meer te zijn, want er is een aangenaam alternatief waardoor je wel zorgeloos op vakantie kunt gaan met je huisdieren. Lees snel verder!

We begrijpen als geen ander dat je het liefst je hond Max op vakantie mee wilt nemen of misschien wel Mara, je speelse kat die niet zonder je kan. Op vakantie gaan en huisdieren kan echter nog wel eens een obstakel zijn. Wie wil er op mijn katten letten? Mijn hond kan ik niet meenemen in het vliegtuig of mag het hotel niet in. Als je dit herkent, dan kunnen we je vertellen dat je vakantieplannen niet hoeft af te blazen of met je handen in het haar hoeft te zitten. Er is een oplossing. Namelijk het huren van een mooie vakantiewoning op je favoriete bestemming waar je gewoon je hond of kat mee naar toe kunt nemen!

Met z’n allen op vakantie

Wil je relaxed een weekendje weg of langer op vakantie met je huisdier, neem dan eens een kijkje op Vakantiewoning.org. Deze populaire aanbieder van vakantiewoningen heeft een breed scala aan vakantiehuizen in Nederland, maar ook in het buitenland waar huisdieren meer dan welkom zijn. Zo kun je kiezen uit een knus huisje, maar ook een grotere woning waar je met de hele familie en huisdieren terecht kunt. Zoek je een natuurlijke omgeving waar je heerlijk kunt wandelen met je trouwe viervoeter of wil je bijvoorbeeld ergens dicht bij de kust zitten? Je kunt dan ook nog eens zoeken op thema. Je voorkeuren voor voorzieningen zijn makkelijk online te selecteren. En on top of that, indien je met meerdere mensen weg gaat, is het huren van een vakantiewoning ook nog eens voordeliger. Zo wordt vakantie wel heel vermakelijk! Lekker wandelen met je hond en familie of vrienden door het bos of over het strand, en dan thuiskomen in een comfortabel vakantiehuis in een ongedwongen sfeer met alle voorzieningen bij de hand.

Populaire bestemmingen voor vakantie met hond of kat

Voor een onvergetelijke vakantie hoef je het niet ver te zoeken: alleen al in ons eigen land vind je schitterende regio’s waar het heerlijk vertoeven is in de natuur met je hond. Denk bijvoorbeeld aan kustplaatsen als Noordwijk, Katwijk, Zandvoort of provincie Zeeland, de groene natuur van de Veluwe, Drenthe met boerderijen en weidse rust of glooiend Limburg. Het Duitse Eiffel gebied en plaatsjes langs de Moezel zijn andere bestemmingen niet ver over de grens. Ook België heeft veel te bieden, van bruisende steden als Antwerpen, Brussel en Brugge tot en met een mooie natuur en bijzondere vakantiehuizen. Fijne bestemmingen die niet op al te verre afstand liggen maar toch ideaal zijn voor een weekendje weg, maar ook voor langere tijd.

Of je nu een weekendje Veluwe of de Ardennen op het oog hebt  of een autovakantie naar Zuid-Frankrijk; vakantiehuizen waar honden zijn toegestaan zijn er genoeg bij Vakantiewoning.org. Meer dan 14000 vakantiewoningen staan op je te wachten waar je terecht kunt met je favoriete huisdier. Neem vrijblijvend eens een kijkje op: https://www.vakantiewoning.org/themas/huisdieren en voordat je het weet ben jij al op vakantie met Max en Mara!