Puppycursus volgen op internet

Kersverse puppy eigenaren zijn ontzettend druk met hun hond. Er komt veel bij kijken als je net een pup in huis hebt gehaald. De spulletjes zijn geleverd, je agenda is aangepast en dan komt het moment dat je je puppy moet gaan opvoeden. Hoe doe je dat? Door er mee naar een puppycursus te gaan! Maar waar volg je die?

Reguliere hondenschool

Veel mensen kiezen ervoor om naar een hondencursus bij hun in de buurt te gaan. In bijna iedere gemeente is wel een school waar je één of twee avonden in de week een puppy cursus kunt volgen. Toch kan dat lastig zijn. Want je bent gebonden aan een vaste avond in de week en op de andere dagen moet je jezelf zien te redden.

Puppycursus online volgen

Gelukkig is er een uitkomst voor mensen met een drukke agenda. Maar ook voor mensen die vaker dan één avond per week willen trainen en oefenen met hun pup. Onlangs heeft 123Tinki.com een puppycursus ontwikkeld die je online kunt doen. Het enige dat je er voor nodig hebt is een computer met internet. Je krijgt een eigen account en kunt precies zien welke onderdelen je nog moet doen. Bovendien kun je altijd een onderdeel terug zoeken wanneer je even niet meer weet hoe dat moet.

Pup naam aanleren

Eén van de belangrijkste dingen die je te doen staat is om je pup zijn naam aan te leren. Als dat gelukt is heb je al een goede basis. Dan kun je verder met zindelijkheidstraining, benchtraining en meer. Veel succes!